Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

COMPLAURE ALS RICS ?

|

- Publicitat -

Està clar, que l’evolució d’ésser animal a racional, suposadament, diferencia l’ésser humà de l’animal en si.

Naixem, sense res, i volem tenir, tot, però la vida fa triar, la volem viure amb humilitat, felicitats I sense moltes complicacions; o fer-se rics aixafant molta gent per fer diners, I tenir molt i que et busquin només pel que tens.

Publicitat

La gent vol ser diferent, no suporta la igualtat sense egos, que realment seria el millor. Penseu que d'ençà que apareix avarícia,cobdícia, i ganes de poder, és quan venen tots els mals, corrupció de tot tipus.

Els que triomfen i sense escrúpols, tampoc arriben a ser feliços, i els que són normals i o humils, i tenen lo just, a la seva manera són més feliços; però llavors també hi ha d’aquests, que per millorar socialment i o tenir contacte (personals, laborals), fan el pilota als risc o diguem gent amb poder econòmic, per poder fer negocis o protegir-se, d’així diem, complaure els rics.

Els rics tenen tant, que molts ni sabem quan, i si fan viatges i tenen luxes, però realment feliços dins humilitat, sense ser classistes, o que només els busquen pel que tenen i en poden aconseguir.

Per tant, sigueu vosaltres mateixos, amb o sense diners, no tingueu por a relacionar-vos-hi, però a l'hora de fer activitats, forma de comportar-se, excés de despeses, qui menys tenim, ens sabem controlar més, i qui més té, gasta més del que necessita, i a vegades per suplir certes i diverses carències.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut