Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Pokémon – CONTROL SOCIETAT A TRAVÉS D’UN JOC

|

- Publicitat -

Avui dia, de quin tema podem parlar que afecti a tot al món, i no sigui militar o armament ¿

L’era pokémon, en forma digital aplicada als mòbils, tauletes, etc.

Publicitat

Es tracti d’un joc, per caçar pokémons que pots trobar a qualsevol lloc d’allà on visquis, cases, carrer, carretera, camp, bosc, etc.; el que comporta a vegades certs comportaments irracionals i incontrol•lats dels afeccionats a la cacera dels famosos pokémons.

Crec el problema, el creador no el tenia controlat, com quan apareixen pokémons al mig de la carretera o llocs on poden provocar accidents, i més quan la gent va en grups, i no sols petits, normalment en grans masses, i si passa alguna mort o ferit, creieu realment que els creadors del joc, se’n faran càrrec i o responsables?

A causa de no controlar la col•locació idònia dels pokémons ?

Cal la justícia intervingui per preservar la seguretat dels jugadors o bé prohibir-ne el se ús, bloquejant el programa. ¿

Aquest problema del qual us acabo de parlar, no és l’únic, n’hi ha més, però és crec, el més important, ja que afecta a la seguretat de les persones.

Tot i així, a continuació, us parlaré un altre problema que qui juga no hi cau, la geolocalització, que per poder jugar al joc, tu demana i quasi siguem exigeix, sinó el joc no funciona bé o correctament.

Un cop hi ha tants milions i milions de jugadors arreu del mon, tots i totes, els que els hi heu donat accés a la vostra localització, passeu a està controlats per ells.

Una eina, amb la qual poden saber on esteu en tot moment, amb molt poc marge d’error, no és eina militar no, però podria sembla una prova encoberta, d’una eina futura pel control de masses, sigui on sigui, militar, policial local, platges, etc; o bé emprat per mal ús.

Però al està sota aquest control, poden atemptar al primitiu dret a llibertat a no està controlat, i tot només per un joc, per tant, traieu el joc, o quan no empreu el joc, desconnecteu des de la configuració , la geolocalització. Un bon ús, dona llibertat, un mal ús, us notareu empresonats.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut