Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Emprar fills per treure rendiments

|

- Publicitat -

Hi ha generacions en les quals molts que ara són pares o quan o siguin, es tornen molt exigents amb els seus fills o i filles, volen que triomfin en tot o almenys en més coses, en les quals, els propis pares no triomfaven o passaven desapercebuts, és a dir, els exigeixen siguin millors que ells.

Segur que ús sona el tema d’avui que serà molt interessant.

Publicitat

El que passa que el pares, apunten als fills a moltes activitats extra – escolars i o escolars, fins al moment que acaben estressant als seus propis fills, que quan se senten prou valents, i grans, ho deixen pràcticament tot, forçar no ajuda, s’ha de comptar més amb l'opinió d’ells, parlar i parlar.

Això mateix, falta de diàleg, que siguin petits no vol dir no tinguin opinió i una relació més seria i dictatorial o ho fas o no tindràs allò.

Però també en part, puc reconèixer que hi ha situacions en les quals es poden veure obligats a ocupar als fills i o filles en moltes activitats, suposadament, per exemple, quan pare i mare tenen horaris laborals incompatibles, i no poden dependre de familiars que els ajudin.

Per altre costat, pares exigeixen molt, inclòs s’enfaden si el fill perden partits, o no treuen excel•lents, etc. Resumint, fan servir als seus fills com mirall , com si ells s’hi veiessin reflectits, i el que no van aconseguir ells , volen que ho facin els seus fills i o filles.

Crec que la quitxalla han de tenir temps lliure per ells mateixos per desconnectar i desestressar-se, i deixar-los aprendre a decidir què volen fer en el su futur ajudant-los, i en què volen ocupar el seu temps i triant si troben l’activitat els pugui agradar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut