Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

COM ACABAR AMB TOT EL TERRORISME

|

- Publicitat -

Com s’acabaria amb el terrorisme ?

Jo proposo fer-lo inclusiu, és a dir, desmantellat, i aprofitar i reciclar i re educar laboralment i en formació, a tots els components, i aprofitar-los en favor de la nostra societat actual i més moderna.

Publicitat

Aquest diguem-ne treballadors, es podrien introduir (sense deixar-los de vigilar) dins tot tipus de cossos de seguretat i o vigilància depenent dels estats, ja sigui a Espanya i o fóra, i aprofitar els coneixements que tinguin, per aconseguir una millor qualitat anti – terrorisme, desde dins, fer-los fora i adaptar-los, més i millor per tenir a ratlla el terrorisme actual, més sagnant (encara que no tant expert).

Per exemple com Catalunya, que com fa temps el Sr. Pujol va acaba amb Terra Lliure ( si, mil vegades menys dolents que altres organitzacions ), llavors el govern actual, podria crear i o formar a tots els cossos policials catalans, primer tot fossin mossos d’esquadra, i amb subdivisions, com terrorisme, locals, carretera, etc.

Es tracte d'emprar la preparació ex components interessant de Terra Lliure, per ensenyar i formar i o especialitzar, els cossos policials catalans, i així, avançaríem més en qualitat i en la recerca d’un gran futur; per això, caldria reclutar ex – terra – lliures, posar-los a sou, i controlats, i apostar per aquest nou pas i o evolució, a intentar ser i tenir un gran cos policia i únic.

Únic, així fóra duplicació dels càrrecs ni sobrants, i aquest únic formar la nostra policia del futur.

Això doncs, fer terrorisme inclusiu, dissoldre i recol•locar-los.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut