Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

“Amb pilotes” a l’ofrena

|

- Publicitat -

Com és habitual l’11 de setembre, la diada nacional de Catalunya, els partits polítics i entitats del país fan l’ofrena d’un ram de flors al monument de Rafael Casanova. Aquest any la Plataforma portarà també la seva corona de flors en forma de logotip de l’entitat però a banda proposa que tots els col•laboradors/es i persones que ens vulguin acompanyar ho faci portant una pilota o complement de l’esport que els hi agradaria que fos oficial.

Aquesta és la nostra manera de reclamar enguany el desig majoritari de molta gent d’aquest país que malauradament, i de forma totalment injustificada, encara se’ns veta. La junta directiva de la Plataforma, acompanyada dels presidents de les 20 federacions reconegudes, així com d’altres entitats que tenen aquest desig, formaran l’inici d’una comitiva on esperem t’hi sumis tu també..

Publicitat

Us convoquem el proper dissabte dia 11 a les 9h del matí al xamfrà dels carrers Girona amb Ronda de Sant Pere amb una pilota i algun element -samarreta, bandera, pancarta- que ens ajudi a fer més visible el nostre missatge,

Paral•lelament la Plataforma és una de les entitats convocants de la manifestació que tindrà lloc a partir de les 17:30h de la tarda des de Plaça Urquinaona. Us animen a tots a ser-hi en defensa del nostre país i el nostre esport!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut